Whirlpool WBC 3C26 X

€399,00 €369,00
Levertijd: Direct leverbaar

 

Wij kunnen hem ook voor u inbouwen voor een zeer scherpe prijs! 

Niet iedereen heeft behoefte aan een vaatwasser met alle toeters en bellen erop. Voor die mensen heb je vaatwassers, zoals de Whirlpool WBC 3C26 X. Een vaatwasser die doet wat die moet doen: voorkomen dat u zelf de afwas moet doen. Naast een zuinig eco-programma vindt u op de Whirlpool WBC3C26X ook een extra intensief programma voor de echt vuile vaat. De afwasmachine heeft 8 verschillende programma's, dus altijd wel een programma voor handen die past bij uw vaat.  Alleen in- en uitruimen zal u nog zelf moeten doen.

ENERGIEZUINIGE A++ VAATWASSER

 

Deze fraai ogende vaatwasser van Whirlpool zorgt door middel van moderne innovatieve technieken voor vermindering van het stroomverbruik. Door de toepassing van een energiezuinige motor is er minder stroom nodig om het water rond te pompen. Daarnaast heeft deze vaatwasser 9 liter water nodig om uw vaat te doen. De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk vaatwassers zijn. Deze Whirlpool WBC3C26X heeft een energielabel A++ gekregen en dat merkt u elke maand weer terug in uw portemonnee.

STILLE KEUKENHULP

De Whirlpool WBC3C26X is een afwasautomaat die zijn werk stil op de achtergrond doet. Deze machine is ontworpen voor een praktisch stille werking door een goede isolatie en speciale deurstructuur. De enige reden dat het de aandacht trekt is vanwege de keer op keer uitstekende wasresultaten. Het geluidsniveau bij vaatwasser wordt uitgedrukt in decibel (db). De WBC3C26X heeft een laag geluidsniveau van 46 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de vaatwasser is.

6TH SENSE® TECHNOLOGIE AFWASAUTOMATEN

Met de 6th Sense® technologie van Whirlpool past de vaatwasser het afwasprogramma aan op de vuilheidsgraad waarbij het verbruik geoptimaliseerd wordt. Zo staat de machine dus nooit te lang en doet zijn werk op de meest efficiënte manier voor een stralende vaat. Dat bespaart water en stroomverbruik en is daarmee dus goed voor mens en milieu.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »