Whirlpool FTBEM118X2 Warmtepompdroger 8KG

€599,00 €499,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (5)
Levertijd: Direct leverbaar

Beschrijving

WHIRLPOOLDroogkast met warmtepomp FTBEM118X2

Kenmerken van deze Whirlpool vrijstaande droger: royaletrommelcapaciteit van 8 kg. Warmtepomptechnologieverwarmt de lucht in de droger effectief opnieuw, voor eenaanzienlijk lager energieverbruik.

FRESHCARE+

Uw kleding blijft fris in de machine, zelfs tot 6 uur nahet einde van de cyclus. Het innovatieve FreshCare+systeem neemt de zorgen over uw kleding weg, dankzijdelicate trommelbewegingen en nauwkeurigetemperatuurcontrole.

EASY CLEANING

Het makkelijk verwijderen en schoonmaken van het filterin slechts drie simpele stappen.

WOOLMARK BLUE

The schoonheid en kwaliteit van wol blijft altijdbewaard.

8KG CAPACITEIT

Alle ruimte die je nodig hebt. Met 8 kg trommelcapaciteit biedt deze Whirlpooldroger je alle ruimte die je nodig hebt voor het drogen van je wasgoed.

ZEER STIL

Ervaar de stilte. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau.

ENERGIEKLASSE A++

Verbeterde energie-efficiëntie. Met een energieklasseA++ geeft deze Whirlpool droger je ideale resultatenmet beperkt energiegebruik.

SENSEINVERTER MOTOR

De SenseInverter motor is een zeer energiezuinige motor die met variabele snelheid werkt. Hierdoor is de motor in staat tot meer geavanceerde prestaties en is speciale zorg voor kledingstukken mogelijk.

XXL PROGRAMMA

Extra veel ruimte. In de grote trommel heeft uw wasgoed alle ruimte die het nodig heeft. Met dit programma worden zelfs grote ladingen perfect gedroogd.

JEANS

Perfect voor jeans. Voor het drogen van wasgoed van spijkerstof of kledingstukken van zwaar, op spijkerstof lijkend, materiaa

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »