Whirlpool vrijstaande wasmachine: 8 kg - FSCR80430

€699,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: 1-2 werkdagen

6TH SENSE TECHNOLOGIE

Ontdek de beste zorg voor je kleding.
De intelligente 6th SENSE sensoren passen programma's en instellingen aan op basis van de grootte en het type belading van de machine. Met 6th SENSE bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd.

 

SUPREME CARE

Ontdek de beste waservaring ooit.
De Supreme Care wasmachines hebben het beste design en functionaliteiten. Intuïtieve bediening, hoogstaande technologie en de beste zorg voor je kleding zorgen samen voor de beste waservaring ooit.

 

ZEN TECHNOLOGY MOST SILENT

Enjoy the silence. The innovative Zen technology replaces the traditional belt drive with a high-performance traction motor that directly rotates the drum. We are proud to present the most silent washing machine on the market* with ZenTechnology.
*Based on the spinning sound level declared by competitors at 1400 rpm or above (status October 2018).

 

PRECISIONCLEAN

Ideaal wasresultaat.
De waterstralen van PrecisionClean focussen zich direct op de vlekken in de was en garanderen je altijd het beste wasresultaat.

 

WAVE MOTION

Met de WaveMotion technologie zorgen 6th SENSE sensoren voor een aangepaste trommelbeweging, afgestemd op het soort wasgoed. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het wasgoed gelijkmatig in de trommel wordt verdeeld.

 

FRESHCARE

Fris wasgoed.
De FreshCare optie zorgt ervoor dat de trommel na het einde van het wasprogramma omwentelingen maakt zodat het wasgoed fris blijft en niet verstikt.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »