SEVERIN KS9950 DUBBELDEURS KOELKAST

€399,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: UITVERKOCHT

Deze bijzondere dubbeldeurs koelkast van Severin is de eyecatcher catcher voor uw keuken. Met zijn schoolbord zwarte oppervlakte is hij uitermate geschikt voor het maken van een snelle aantekening in de keuken. En en licht vochtige doek verdwijnen uw aantekeningen weer als sneeur voor de zon.

De koelkast is verder voorzien van een praktische indeling en heeft een zeer zuinig A++ energielabel. De KS9950 heeft een inhoud van 212 liter, waarbij het koelgedeelte is voorzien van een automatisch ontdooiingssysteem.

  • Dubbeldeurs model - 55 cm breed
  • Totale netto 212 liter inhoud
  • Energielabel A++
  • Stil: 39 dB

ZUINIGE A++ DUBBELDEURS KOELKAST

De koelkasten van Severin zorgen met moderne technieken voor een vermindering van het energieverbruik. Door een goede isolatie en een uitgebalanceerde temperatuurregeling is er bijvoorbeeld minder stroom nodig om de inhoud op temperatuur te brengen en te houden. De KS9950 is een zeer zuinige koelkast en heeft daarom een energielabel A++ gekregen. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor uw portemonnee.

HET KOEL- EN VRIESGEDEELTE

De Severin KS 9950 heeft een koelruimte met een netto inhoud van 166 liter. Deze koelruimte is verdeeld over 3 verstelbare glazen legplateaus van veiligheidsglas en een brede groentelade. De deur is voorzien van 3 opbergvakken. De vier sterren diepvriesruimte boven in de koelkast heeft een netto inhoud van 46 liter. Deze ruimte kan gedeeld worden met een draadrek. De invriescapaciteit van de diepvries is 2 kg per 24 uur.

EFFICIËNTE EN STILLE KRACHT

Vriesvak

Maximale versheid heeft een vaste plaats: in een koelkast van Severin. Hier blijven gerechten en dranken altijd heel erg cool, terwijl de stroomrekening op dieet gaat - dankzij moderne energie-efficiëntie. Tegelijkertijd zorgen doordachte opberg-mogelijkheden voor een optimale benutting van de royale ruimte. Daarom kunt u in een Severin koelkast de levensmiddelen veilig en hygiënisch bewaren. Dit geldt natuurlijk vooral voor verse levensmiddelen die smaak en voedingswaarde moeten behouden. De KS9950 heeft een geluidsniveau van 39 dB. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de koelkast is.

VERRASSEND VEEL RUIMTE

Deurvak

Voldoende ruimte voor de wekelijkse boodschappen. Voor de meesten van ons is tijd heel kostbaar. Elke dag boodschappen doen moet niet nodig zijn om een goede voorraad te hebben. Daarom kunt u in een Severin koelkast de levensmiddelen veilig en efficiënt bewaren. Deze Severin KS 9950 beschikt over verplaatsbare glasplateaus en deurvakken van stevig kunststof, zodat u de ruimte naar uw eigen wens kunt indelen. De deurvakken en groentelades zijn transparant zodat u een goed overzicht heeft. De omkeerbare deurdraairichting geeft u alle flexibiliteit waar u het apparaat neerzet.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »