Betaalmethoden

Ruime mogelijkheden tot betaling

Zodra wij de betaling van uw witgoed bestelling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. Sommige betalingsmogelijkheden zijn sneller dan andere. U heeft de keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

  • Bankoverschrijving (verwerking duurt 2-3 werkdagen)
  • iDEAL (wordt direct verwerkt)
  • PIN 
  • Contant 
Veilig betalen
Een groot deel van onze betalingen worden afgehandeld door de ABN Amro of onze Payment Service Provider, Paypal. Het gaat hier om betalingen als iDEAL, creditcard en Paypal. Zoals de meeste betrouwbare websites maken we bij betaling gebruik van de technologie SSL (Secure Socket Layer) om persoonlijke informatie te beschermen tijdens het versturen van deze gegevens via Internet. U kunt zien dat u op een beveiligde pagina bent, als u rechts onderaan een gouden slotje ziet in de werkbalk.


Bankoverschrijving
U kunt het bedrag ook per bank overmaken, waarna wij de zending versturen. Het bedrag kunt u overmaken op ons rekeningnummer NL16ABNA0623434210. Houdt er rekening mee dat het enkele dagen duurt voordat wij het geld hebben ontvangen. Nadeel is dat hierdoor een artikel, dat maar beperkt op voorraad is, ondertussen uitverkocht geraakt kan zijn.

iDEAL
Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een gemakkelijke en snelle manier om te betalen, deze betaalwijze wordt binnen enkele minuten goedgekeurd door de bank. Wij kunnen dus snel overgaan tot verzending. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden meteen geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Levertijd: uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ABN AMRO (voorheen Fortis Bank NL), ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Afhalen
Indien u komt afhalen, dan kunt u op de volgende manieren betalen: contant en PIN.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »