Miele TEE 735 WP warmtepompdroger

€1.099,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: UITVERKOCHT

De zuinige T1 warmtepompdroger van Miele beschikt uitgebreide opties en mogelijkheden. Zo heeft deze Miele een zuinig A+++ label,  een overzichtelijk schuingeplaatst display, een vulgewicht van 8 kg en met de Softcare trommel is hij zuinig op uw wasgoed.

  • Warmtepompdroger met Softcare techniek
  • Excellence uitvoering
  • Energielabel A+++
  • 8 kg Vulgewicht
  • FragranceDos systeem
  • ProfiEco motor
  • LED verlichting in trommel
  • PerfectDry technologie

HIGHLIGHTS

Wasdroger met energielabel A+++ - Miele TEE735WP Excellence
 

Zeer energiezuinig drogen

Producenten zoals Miele zijn in Europa verplicht het verbruik van hun producten in een energielabel weer te geven. Handig, want zo kunt u eenvoudig een eerlijke vergelijking maken: kies voor een energiezuinig apparaat en bespaar op je energierekening! Deze Miele TEE735WP Excellence met energie-efficiëntieklasse A+++ bespaart je gemiddeld 33% meer energie dan een apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het energielabel houdt onder andere rekening met de vulcapaciteit van de droger.

Miele PerfectDry Systeem - Miele TEE735WP Excellence

PerfectDry Systeem

Nauwkeurige droging dankzij de kalksensor: Het gepatenteerde Perfect Dry-systeem in deze Miele TEE735WP Excellence droogt uw wasgoed dankzij speciale sensoren tot op de graad nauwkeurig - ook bij bijzonder kalkrijk water. Perfect Dry meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar exact op af. Uw wasgoed wordt niet te droog of te vochtig, maar precies zo droog als u van te voren heeft ingesteld.

Miele FragranceDos - Miele TEE735WP Excellence
 

Heerlijk ruikend wasgoed

De Miele TEE735WP Excellence is uitgevoerd met FragranceDos systeem. Met speciale Miele-geurflacons - in vijf frisse varianten - geeft u het wasgoed tijdens het drogen een frisse geur. De geuren worden geproduceerd door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk, dat al sinds 1871 geuren produceert. Via een speciale productiemethode zorgen de parfumeurs ervoor dat de waardevolle geuressences lang behouden blijven. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang.

Vulgewicht 8 kg - Miele TEE735WP Excellence
 

Vulinhoud: 8 kg

Miele wasdrogers zijn in allerlei soorten en maten. Deze Miele TEE735WP Excellence wasdroger is als het gaat u om capaciteit ideaal voor een groter gezin. De gezinsvriendelijke vulgewicht van 8 kg maakt het een goede keuze voor gezinnen met meerdere kleine kinderen dan wel groter wordende opgroeiende kinderen. De trommel van de wasdroger biedt voldoende ruimte voor het wasgoed van een gezin van maximaal 5 personen

Miele wasdroger met ProfiEco motor - Miele TEE735WP Excellence
 

ProfiEco motor: Zuinig, krachtig en onverslijtbaar

De Miele wasdrogers beschikken over buitengewoon krachtige motoren: de zeer efficiënte motoren met een permanente magneet. Door de zeer hoge efficiëntie zijn ze uiterst zuinig. Bovendien zijn ze onverwoestbaar - helemaal in lijn met de lange levensduur van Miele apparatuur.

Miele - Goed bereikbaar pluizenfilter - Miele TEE735WP Excellence

Comfortabel pluizenfilter

Met het intelligente Miele-pluizenfilter heeft u geen last meer van pluizen. Daarbij werkt het pluizenfilter zeer gemakkelijk: Krijgt u de melding „Luchtkanalen reinigen", dan kunt u het Miele-pluizenfilter in de TEE735WP Excellence gemakkelijk aan de voorkant uitnemen. Het gladde zeefoppervlak maakt het reinigen uitermate eenvoudig. Pluizenfilter en wasgoed blijven van elkaar gescheiden, zodat uw wasgoed absoluut pluisvrij blijft.

Miele SoftCare trommel voor wasdrogers - Miele TEE735WP Excellence
 

SoftCare trommel: Bescherming dankzij honingraatstructuur

De honingraatstructuur van de trommel in deze Miele TEE735WP Excellence is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen dat het wasgoed zachtjes opvangt. Hierdoor wordt uw wasgoed behoedzaam gedroogd, wat resulteert in minder kreukvorming en eenvoudiger strijken..

Miele Voorprogrammering - Miele TEE735WP Excellence

Drogen wanneer u dat wilt

Met de voorprogrammering kunt u zelf instellen wanneer u het volgende droogprogramma wilt laten starten. Het kan veel voordeel opleveren als u het nachttarief gebruikt of als het programma klaar moet moet zijn als u uit uw werk thuis komt. U kunt de start van een droogprogramma tot 24 uur van tevoren programmeren. Op het display van deze TEE735WP Excellence kunt u aflezen hoe laat het huidige programma klaar zal zijn.

 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »