Miele G4170SCVI

€699,00 €350,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Jong gebruikt! 

 

Bovenrek en onderrek 
Flexibiliteit speelt hier een grote rol. Zeer opvallend is het nieuwe MultComfort-gedeelte met drie rijen voor het serviesgoed in het onderste rek. Deze ruimte biedt variabel plaats aan maximaal 35 cm grote borden, snijplanken, dienbladen, schalen of bijvoorbeeld grote bierglazen. De servieshouders en de in hoogte verstelbare glazenhouders zijn inklapbaar en bieden in het onder- en bovenrek talrijke mogelijkheden voor het inruimen van glazen met een lange steel. Op de in breedte verstelbare Jumbo-kopjesinzet in het bovenrek staan zelfs grote koppen stevig. De ergonomische handgrepen aan de rekken zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en maken de rekken gemakkelijk hanteerbaar. 

Comfort Close 
De deur van deze afwasautomaat is bijzonder gemakkelijk te openen en te sluiten en blijft bovendien in elke gewenste stand staan. 

Thermospaar 
Wanneer u het energieverbruik wilt reduceren kunt u deze afwasautomaat op warm water aansluiten. Zonder verwarming wordt uitsluitend de temperatuur van het instromende water geregeld. 

Drie sproeiarmen 
Voor elk niveau in de binnenruimte de juiste behandeling. Voor een optimaal afwasresultaat en altijd de juiste waterdruk. 

Turbothermic-circulatiedroging
Een effectieve droging is gewaarborgd dankzij twee gescheiden luchtcirculatieprocessen. Het vocht uit de warme spoelruimte koelt af door een optimale luchtstroom langs de condensatiewand. 

Perfect GlassCare 
Zacht is niet altijd zacht, zoals bij water. Zacht water is water met een lage waterhardheid. Dit water heeft wel goede reinigingsresultaten, maar is progressief voor glazen. Daarom heeft Miele Perfect GlassCare ontwikkeld. Met deze gepatenteerde methode krijgt het water een optimale waterhardheid en worden uw glazen in de afwasautomaat behoedzaam gereinigd. 

Zoutreservoir in deur 
Met het unieke zoutreservoir in de deur kunt u het zout heel comfortabel en eenvoudig rechtop staand bij een half geopende deur bijvullen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »