LG GBB71NSDFN

€899,00 €699,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Productbeschrijving
Op zoek naar een koel-vriescombinatie met veel ruimte en technologieën die meer zorg voor je voedingsmiddelen bieden? Dan is de LG GBB71NSDFN iets voor jou. Deze koel-vriescombinatie zorgt voor de optimale temperatuur voor je voedingsmiddelen. Dit in een ruime koelkast van maar liefst 341 liter, waarbij je flexibel je eigen ruimte kunt creëren door de 2-staps opvouwbare plank. Daarnaast zorgt de NoFrost functie ervoor dat je nooit meer hoeft te ontdooien, wat beter is voor je voedingsmiddelen en je bespaart er ook nog eens tijd mee!

Door en door koel
Geen enkele andere koelkasten dan die van LG, beschikken over het DoorCooling systeem. De temperatuur wordt door dit nieuwe systeem op peil gehouden. Dit komt door de luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast. Op deze manier blijft jou eten langer vers en zijn jouw producten tot 32% sneller gekoeld.

Flexibel en gemakkelijk indelen
De strak vormgegeven LG koel-vriescombinatie GBB71NSDFN heeft in het bovenste gedeelte een koelruimte met een netto inhoud van 190 liter. In deze ruimte heb je de beschikking over een aantal deur schappen die je op verschillende hoogtes kunt plaatsen. Ditzelfde geldt voor een aantal leg plateaus van hoogwaardig veiligheidsglas in je koelruimte. Zo bepaal je zelf hoe de indeling van je koelkast moet zijn en kun je het geheel afstemmen op je consumptiepatroon. Het vriesgedeelte onderaan heeft een netto-inhoud van 107 liter, verdeeld over drie transparante vriesvakken. Hierdoor hou je overzicht in je koelkast.

Hou je verse voedingsmiddelen nog langer in een goede conditie
Wil je jouw voedingsmiddelen langer bewaren en op de juiste temperatuur behouden? dan is deze koelkast zeer geschikt. Door middel van de LG Inverter Linear Compressor, blijft het uiterlijk, maar ook de smaak langer vers doordat er minder temperatuurschommelingen zijn. Daarbij zorgen de luchtopeningen in de deur de temperatuur op peil houden, zodat je langer kunt genieten van jouw eten. Dit in combinatie met de FRESHConverter™ die jouw vlees, vis en groenten bewaart onder de beste omstandigheden.

Bedienen via de app op je smartphone
Via een handige en gratis app van LG, SmartThinQ genaamd, kun je op afstand de LG koel-vriescombinatie GBB71NSDFN reguleren. Stel je hebt net in het groot boodschappen gedaan. Zet even voordat je aankomt je koelkast extra koel om zo je boodschappen snel op de juiste temperatuur te krijgen. De LG koel-vriescombinatie GBB71NSDFN heeft een geluidsniveau van 36 dB, waarmee hij tot de stilste modellen in zijn klasse behoort. Met een jaarverbruik van slechts 184 kWu en een plek in klasse A+++ gaat deze koel-vriescombinatie je helpen op je energierekening te besparen.

Alle technische snufjes:

LINEARCooling™
DoorCooling+™
FRESHBalancer™
FRESHConverter™
Inverter Linear Compressor
SmartThinQ™

 

 

Het merk LG staat voor Life's Good, en dat is het zeker. Maar het leven wordt nog beter met de producten van dit merk. De smartphones van het merk staan al jaren aan de top, net zoals de andere apparaten van dit merk zoals tv's en soundbars. LG snapt dat een stukje elektronica een grote toevoeging aan jouw leven kan zijn. Je comfort kan vergroot worden, je bent bereikbaar of je vermaakt jezelf en anderen met de producten van LG. Als je een product van dit merk koopt, blijft het leven ook nog goed voor de generaties na jou. LG draagt namelijk het milieu een warm hart toe. Daarom zijn de producten zo energiezuinig mogelijk. Maak je leven leuker maar vooral makkelijker met de producten van dit merk. Want, hoe makkelijker jouw leven is, hoe meer tijd je over houdt voor leuke dingen.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »