Hisense RS695N4IC1 Amerikaanse Side by Side Koelkast

€999,00

Deze Hisense Amerikaanse side by side koelkast RS695N4IC1, met energieklasse A+ en een netto inhoud van 367 liter in het koelgedeelte en 168 liter in het vriesgedeelte, is voorzien van Fast Freeze waarmee u dankzij de dubbele luchttoevoer zeer snel uw voedsel kunt invriezen tot -25 °C. Dankzij de Fast Freeze functie bespaart u niet alleen energie, u behoudt hiermee ook de smaak van uw producten. Bovendien kunt u met het handige digitale display eenvoudig de temperatuur aanpassen zonder dat de deur open gemaakt hoeft te worden.

IJs en water dispenser: koud water, ijsblokjes, crushed ice

De in de deur geïntegreerde ijs en water dispenser in de Hisense Amerikaanse side by side koelkast RS695N4IC1 levert met één druk op de knop koud water, ijsblokjes en crushed ice. De ijs en water dispenser dient wel op een waterleiding aangesloten te worden.  

No Frost: nooit meer ontdooien

Deze Hisense Amerikaanse side by side koelkast RS695N4IC1 is voorzien van No Frost waarmee ijsvorming aan de bovenkant of zijkant van uw vriezer of vriesvak wordt voorkomen. De No Frost technologie zorgt voor een betere luchtcirculatie waardoor de temperatuur in het vriesgedeelte gelijk blijft.

Multi Air Flow: een gelijkmatig verdeelde koude lucht

Deze Hisense Amerikaanse side by side koelkast RS695N4IC1 is voorzien van meerdere luchtventilatoren verdeeld over de koel- en vriesruimte welke ervoor zorgen dat de koude lucht gelijkmatig verdeeld wordt via kleine luchtopeningen op elke plank. Hierdoor bent u in het bezit van een gelijkmatige temperatuur in uw koel- en vriesgedeelte. Bovendien herstelt de temperatuur zich sneller wanneer u de deur opent.

3 Jaar extra Hisense garantie

Hisense biedt u, na registratie, 3 jaar extra garantie op alle Hisense koel-vriescombinaties. U kunt uw koel-vriescombinatie tot 3 maanden na aankoop registreren. Registreer hiervoor uw aankoop op de Hisense website.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »