Beko DFN38535X SELECTIVE

€549,00 €499,00
Levertijd: 1-2 dagen

Beko DFN38535X SELECTIVE

Beschrijving
Vaatwasser Beko DFN 38535X biedt ruimte aan het servies en het bestek van 15 personen. Er zijn 8 verschillende vaatwasprogramma’s. De 3 sproeiniveaus zorgen er voor dat het water meer vuile vaat bereikt. Ook is het niet nodig om te wachten tot beide rekken volledig geladen zijn. Hiervoor kies je de optie halve lading. Daarnaast heeft de vaatwasser de optie startuitstel hiermee kun je een vaatwasprogramma zo instellen, dat het een paar uur later automatisch start.

In geval van overlopen, sluit het WaterSafe systeem van Vaatwasser Beko DFN 38535X het water dat in de machine loopt af. Dankzij het auto programma, wordt de bevuilingsgraad van de vaat door sensoren gedecteerd, die op hun beurt automatisch bepalen welke wascyclus het meest geschikt is. Quick Clean, een uniek wasprogramma van Beko dat een uitzonderlijk wasresultaat verzekert, is niet alleen voor licht bevuilde vaat maar ook voor normaal bevuilde pannen en kommen. Deze vaatwasser heeft energieklasse A+++.

Over Beko
Beko betekent vooruitgang. Innovatie is de manier om obstakels te verwijderen die verrijking van het leven in de weg staan. Het merk staat ook voor empathie. Beko leeft met u mee en ontwerpt alle producten zo dat aan al uw wensen voldaan wordt. De ontwikkelaars van Beko doen hun uiterste best om de wereld te zien vanuit uw ogen en zo alleen de allerbeste producten op het gebied van witgoed te ontwikkelen. Door inzet heeft het merk de kracht om absolute volmaaktheid te bereiken. De kleur blauw uit het bekende logo is niet voor niets gekozen. De kleur staat voor vertrouwen. Vertrouwen dat u dagelijks kunt hebben in de prestaties van de brede lijn aan producten. Met een prijzenkast vol awards bewijst het van oorsprong Turkse merk dat het opvallende producten maakt die goed presteren en mensen over de hele wereld meer leefplezier geven.
Meer informatie over Beko

Specificaties van de Beko DFN 38535X
Algemeen
EAN 8690842192852

Comfort
Indicatie bijvullen zout

EU-Richtlijnen afwasmachines 1059/2010
Energieklasse
Energieklasse A+++
Nominale capaciteit in standaardcouverts voor de standaardcyclus: 15
Energieverbruik: 241kWh/jaar gebaseerd op 280 standaardcycli met toevoer van koud water en het verbruik in de energiebesparende standen. Het werkelijke energieverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt.
Waterverbruik: 2660 liter/jaar gebaseerd op 280 standaardcycli. Het werkelijke energieverbruik wordt bepaald door de wijze waarop het apparaat wordt gebruikt.
Droogefficiëntieklasse op een schaal van A+++ (meest efficiënt) tot D (minst efficiënt)
Droogresultaat A
Geluidsniveau: #dB 43
Kenmerken
Spoelprogramma’s 8

Temperaturen 6

Startuitstel

Netto afmetingen
breedte: 59.8 cm

Hoogte: 85 cm

diepte: 60 cm

Programma’s en opties
Automatisch
Baby Protect
Eco
GlassCare
Halve belading
Hygiene (antibacteriële spoeling)
Intensief
Mini
Soort
Vaatwasser
Uitvoering algemeen
Type motor
Koolborstelloze motor
Waterbescherming (beschrijving
Watersafe
Uitvoering binnenkant
Kuipmateriaal/bodem: RVS
Bovenkorf in hoogte verstelbaar
Uitvoering binnenkant II
Besteklade

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »