Airco's & Ventilatoren

Tevens verhuren wij ook airco's en ventilatoren informeer ernaar via 06-30055815 / 072-5620182

Airconditioning is eigenlijk niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Door veranderingen van het klimaat wordt een goede en stille airconditioner in woningen en kantooromgevingen steeds belangrijker! Het juiste type airconditioner kan koelen, verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Er zijn verschillende typen airconditioners, wand-, vloer-, cassette- en kanaalmodellen, deze zijn in verschillende koel- en verwarmingscapaciteiten verkrijgbaar.

 

Professioneel en energiezuinig koelen:

Wilt u op de zaak of thuis het klimaat naar uw hand kunnen zetten zoekt u de specialist in (split)airconditioning systemen. De voordelen zijn legio. Een deel van de unit kunt u buiten laten installeren, uit het zicht. Met multi-split systemen kunt u zelfs meerdere airco’s op één buitenunit aansluiten. De binnenunits zijn leverbaar in diverse uitvoeringen: wand- of cassette-unit, als kanaalunit of als onderbouw aan het plafond. Aansluitingen worden netjes weggewerkt. En een laag geluidsniveau gaat hand in hand met een gering opgenomen vermogen, dus u koelt professioneel én energiezuinig!

Ook kan Wouters Witgoed U airco onderhouden en/of bijvullen indien nodig, elke reparatie is mogelijk aan U airco! KIJK EENS VOOR EEN COMPLEET OVERZICHT OP WWW.GREEUW.NL (onderdeel van Wouters Witgoed)


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »