AEG FEB52600ZM

€549,00 €509,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

Productinformatie

AEG AirDry inbouw vaatwasser AEG FEB52600ZM, ruim en zuinig

De AEG AirDry inbouw vaatwasser AEG FEB52600ZM is een ruim toestel waar je maar liefst 13 couverts in kwijt kan. Dit houdt in dat je ook na een feestje of etentje met vrienden makkelijk alles in een keer kunt inladen. Eet je met het gezin, dan is er ruim voldoende plek voor borden, bestek, glazen en zelfs pannen en potten. Met een verbruik van slechts 202,6 kWu per jaar kan je de AEG AirDry inbouw vaatwasser FEB52610ZM als een zuinige machine beschouwen. Het toestel valt dan ook binnen een A++ energie-efficiëntieklasse.

Veilig glazen wassen met de AEG AirDry inbouw vaatwasser AEG FEB52600ZM

Glazen behoren tot de meest delicate stukken van je vaat. Vaak is het een risico om ze in de vaatwasser te plaatsen en besluit je uiteindelijk dan toch om ze snel even met de hand schoon te maken. Bij de AEG AirDry vaatwasser is er echter geen reden om je glazen niet in het toestel te plaatsen. Bovenaan vind je een rek dat voorzien is van rubberen noppen zodat elk glas extra beschermd en ondersteund wordt. Deze SoftSPikes houden je glazen netjes rechtop en voorkomt dat ze kunnen vallen, breken of tegen elkaar aan botsen.

Optimale resultaten met de AEG AirDry inbouw vaatwasser AEG FEB52600ZM

Waar veel vaatwassers je enkel een keuze laten maken uit standaardprogramma’s, past de AEG AirDry zich aan jouw vaat aan. Binnenin het toestel bevinden zich sensoren die opmeten hoe vuil een lading vaat is. Aan de hand daarvan wordt bepaald hoe lang het programma moet duren, welke temperatuur nodig is en wat het optimale waterverbruik is. Zo krijg je bij elke vaat optimale resultaten en ben je tevens verzekerd dat de vaatwasser economisch interessant blijft.

Wanneer mag de AEG AirDry inbouw vaatwasser AEG FEB52600ZM starten?

Vind je het fijner wanneer de vaat ’s nachts gebeurt of wanneer je weg bent? Dan beschik je bij de AEG AirDry inbouw vaatwasser AEG FEB52600ZM over een start uitstelfunctie waarmee je zelf bepaalt wanneer je vaat gereinigd moet worden. Je voegt vooraf in welk programma je wil gebruiken en hoe lang de start uitgesteld moet worden.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »