Whirlpool FWG81496WSE NL

€499,00
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
Levertijd: UITVERKOCHT

Informatie over Whirlpool FWG81496WSE NL
Met de Whirlpool FWG81496WSE NL wasmachine heeft u nooit meer last van nare luchtjes wanneer u de was te lang in de wasmachine laat zitten. Tot 6 uur nadat het wasprogramma klaar is, houdt de wasmachine uw was fris. En tijdens het wassen meet de wasmachine hoe vuil uw was is en past automatisch het programma aan. Verder is deze wasmachine zeer zuinig en stil in gebruik.

Voor- en nadelen van de Whirlpool FWG81496WSE NL
SoftMove – Betere bescherming van uw kleding
FreshCare+ – Ook wanneer u niet direct de kleding uit uw wasmachine haalt, blijft uw kleding nog 6 uur fris.
Meet de vuilgraad van uw was en past het programma automatisch aan
Energieklasse A+++ -30% is nog eens dertig procent zuiniger dan de hoogste A+++ energieklasse
De was wordt bij 1400 toeren minder droog dan bij een wasmachine met 1600 toeren


Wat maakt de Whirlpool FWG81496WSE NL uniek?
Energiezuinige A+++ -30% wasmachine met 8 kg vulcapaciteit
Deze wasmachine is zeer energie-efficiënt met een verbruik van slechts 137 kWh en een waterverbruik van 11900 (gemiddeld verbruik) per jaar.

FreshCare+
Het nieuwe FreshCare+ systeem houdt uw kleding langer fris, ook na afloop van het wasprogramma. Freshcare+ voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma.

SoftMove
Het nieuwe SoftMove systeem zorgt ervoor dat de trommel tijdens elke fase van het wasprogramma unieke bewegingen uitvoert en past zich aan elk type textiel aan. Van de eerste watertoevoer tot aan het centrifugeren. Zo worden de kleur en de vorm van de kleding optimaal beschermd.

6th Sense technologie
Detecteert de vuilgraad en past daar automatisch het programma op aan. Afhankelijk van het wasprogramma houdt het systeem rekening met specifieke kleuren, ongeacht de textielsoort.

Stil in gebruik
De innovatieve SenseInverter motor is extra stil, heeft een lange levensduur en biedt een uitstekend energieverbruik. Uw kleding kan met 1400 toeren per minuut waardoor uw kleding gegarandeerd schoon zal worden. Tijdens het wassen is het geluidsniveau 52 dB dat te vergelijken is met het geluid van een elektrische tandenborstel.

Waterbeveiligingssysteem
De waterstopbeveiliging zorgt ervoor dat de watertoevoer naar het apparaat onmiddellijk stopt in het geval van een lekkage.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »