Siemens SN 678 x 26 TE

€999,00
Levertijd: Direct leverbaar

De Siemens SN678X26TE Home Connect volledig geïntegreerde vaatwasser met energieklasse A+++ (-10%) is gemakkelijk bedienbaar waar je ook bent via de Home Connect App op je smartphone. Kies met de Home Connect App eenvoudig programma's en opties. Met Easy Start (het ideale reinigingsprogramma) is het bedienen van de vaatwasser gemakkelijker dan ooit. Beantwoord een paar eenvoudige vragen over het type vaat via de Home Connect App. Vervolgens ontvang je een aanbeveling voor het beste programma, dat je via de app op afstand kunt laten starten. En je kunt het hele proces  volgen op je smartphone en wanneer de vaat klaar is , krijg jij een melding. Hoef je ook niet naar de vaatwasser te lopen om te kijken hoever het met de vaat is. 

Het energieverbruik van de Siemens SN678X26TE is slechts 211 kWh per jaar met een capaciteit van 13 couverts. De vaatwasmachine is voorzien van een IQ drive koolborstelloze motor voor extra stilte, zuinigheid en levensduur. Door gebruikmaking van de optie varioSpeedPlus kun je wastijd met wel 66% verkorten. En door zuinig met water om te gaan heb je slechts 7.5 liter nodig voor een schone vaat! Verder kun je de vaatwasser optimaal benutten doordat hij is voorzien van een interieur verlichting, varioFlexPro-korven en een varioLadePro. 

De vaatwasser heeft 8 programma's: Auto 35-45 °C, Auto 45-65 °C, Auto 65-75 °C, Eco 50 °C, Nachtprogramma 50 °C, Glas 40 °C, Snel 45 °C en Voorspoelen. Zeer voorzichtige reiniging van breekbare glazen dankzij het moderne glassCare systeem. Met 6 specale functies: HomeConnect, glansDroog, intensiveZone, varioSpeedPlus, Halve belading en hygiënePlus.  Natuurlijk ontbreken elektronische voorprogrammering 1-24 uur, het akoestische signaal programma einde en de aquastop met garantie niet! De LED kleur is blauw en op het TFT-meerkleurig display kun je een en ander af lezen in intuïtieve afbeeldingen en uitleg in tekst en kun je ook de actuele start-/-eindtijd en duur van het programma af lezen. En kleine vingertjes kunnen dankzij de de deurvergrendeling (kinderbeveiliging) de deur niet openen. 

Home Connect: bedien je huishoudapparaten, waar je ook bent.
Met Home Connect kun je huishoudelijke apparaten van verschillende Europese merken gemakkelijk en intuïtief via je smartphone of tablet bedienen. Je hebt geen speciale smartphone of tablet nodig, het enige wat je nodig hebt is een apparaat met de Home Connect functionaliteit en de app. Deze is gratis te downloaden, zodat je vanaf je werk je oven kunt aanzetten om voor te verwarmen of in de supermarkt wilt weten of er nog spoelglansmiddel voor je vaatwasser moet meenemen. Het is nu allemaal mogelijk met Home Connect.iSensoric
Dankzij iSensoric kan de vaatwasser perfect het was- en droogproces sturen. Dit intelligente systeem van sensoren herkent de hoeveelheid vaat en vervuiling en past automatisch het waterverbruik, de temperatuur en de vaatwastijd aan. 

Gemakkelijk inruimen van veel vaat 
Borden, schalen, kopjes of wijnglazen varioFlex Plus-manden vindt elke stuk snel zijn plaats. Daarvoor zorgen praktische pennen, die omhoog kunnen worden geklapt en zo je een steun zijn voor vooral hoge glazen. En als  veel glazen moet afwassen, is zelfs een tweerijige glasbelading in de ondermand mogelijk. En de varioLade Plus maakt niet alleen het beladen van de vaatwasser flexibeler, maar kan nu zelfs flexibel worden versteld. In het midden biedt hij ook ruimte voor messen met een breed handvat, soeplepels, thee- en espressokopjes.

hygiënePlus
Deze toets, die als symbool een babyflesje heeft, verhoogt de reinigings- en droog- temperatuur zodat 99,9% van de bacteriën en ziektekiemen wordt verwijderd.

DoseerAssistent
Special ontworpen voor de handige 3-in-1, 4-in-1 of 5-in-1 tabletten. Het vaatwasmiddel wordt gelijkmatig door het apparaat verspreid, zodat je altijd verzekerd bent van optimale afwasresultaten. Natuurlijk kun je ook nog gewoon poeder of gel gebruiken, met deze vaatwasser is je vaat glanzend en schoon.
 
AquaStop met garantie
Dit comfortabele veiligheidssysteem voorkomt elke vorm van waterschade dankzij iSensoric. Wanneer de vaatwasser ook maar ergens water lekt, grijpt de securitySensor automatisch in en activeert de aquaStop®. Siemens garandeert deze beveiliging met een levenslange garantie.

De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.

Inbouwmaat (hxbxd): 81,5-87,5x60x55 cm


Specificaties

Merk Siemens
Fabriekstype SN678X26TE
Aantal couverts  13
Energieklasse  A+++
Afwasresultaat  A
Droogresultaat  A
Energieverbruik (kWh/jaar)  211
Waterverbruik (liter/jaar) 2100
Digitaal display  Ja
Beladingssensor  Ja
Vuilgraadmeting  Ja
Startuitstel  Ja
Resttijdindicatie  Ja
Zoutindicator  Ja
Glansindicator  Ja
Materiaal kuip  RVS
Soort bestekvoorziening  VarioLade
Flexibele indeling  Ja
Maximale reinigingstemperatuur  75
Overloopbeveiliging  Ja
Warmwateraansluiting  Ja
Aquastop  Ja
Geluidsniveau (in dB)  42
Geschikt voor onderbouw  Ja
Aansluitwaarde (watt)  2400
Kinderbeveiliging  Ja
Hoogte (cm)  845
Breedte (cm)  60
Diepte (cm)  60
Gewicht (kg)  47
Garantie  2 jaar fabrieksgarantie
EAN 4242003733264
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »