Pelgrim PF6264 Keramisch fornuis RVS

€599,00 €300,00
Beschikbaarheid: Op voorraad (1)
Levertijd: Direct leverbaar

Dit 60 cm brede RVS fornuis van het oer-Hollandse merk Pelgrim heeft een multifunctionele elektrische oven met hetelucht functie. De keramische kookplaat heeft 4 kookzones variërend van 1.200 - 1.800 watt met restwarmte indicator. Op het frontpaneel zit een digitale timer met een 24 uurs tijdsaanduiding en kookwekkerfunctie.

ENKELE KENMERKEN:
Keramisch fornuis
Elektrische oven
Breedte: 60 cm
8 Ovenfuncties

Dit 60 cm brede keramische fornuis van het oer-Hollandse Pelgrim heeft maar liefst acht ovenfuncties is daarmee ideaal voor iedere kookliefhebber. De keramische kookplaat heeft vier kookzones variërend van 1.200 - 1.800 watt met restwarmte indicator. Op het frontpaneel zit een digitale timer met een 24 uurs tijdsaanduiding en kookwekkerfunctie.

Pelgrim fornuizen hebben een hoogte van 90 cm, waardoor ook lange mensen prettig met het fornuis kunnen werken. Daarnaast sluiten ze perfect aan op de meeste keukens. De standaard hoogte van een keukenblok is immers ook 90 cm. Dit Pelgrim fornuis heeft een grote ovenruimte met een inhoud tot maar liefst 65 liter.

Keramisch fornuis met multifunctionele oven
8 Ovenfuncties
Digitaal display met timerfunctie
60 cm breed
Oveninhoud: 65 liter
PELGRIM KERAMISCH FORNUIS
Dit 60 cm brede RVS vitro-keramische fornuis heeft draaiknoppen voor het bedienen van de kookzones. De zones hebben 6 vermogensstanden, waarmee de temperatuur per zone kan worden ingesteld. De keramische kookplaat heeft kookzones varierend van 1.200 - 1.800 watt. Na gebruik laat een restwarmte indicator zien of de kookplaat nog heet is.

MULTIFUNCTIONELE OVEN MET 8 FUNCTIES
Deze oven heeft acht verschillende functies, waaronder boven- en onderwarmte, hetelucht, grillen en ontdooien. Deze en nog enkele andere functies maken het koken tot een eenvoudig karwei. De oven van dit fornuis heeft verlichting aan de binnenzijde en is uitgerust met een digitale timer. De ovenruimte van de PF6264RVS is uit één stuk vervaardigd zonder bouten, lasnaden of andere oneffenheden. Hierdoor is de oven eenvoudig schoon te maken. Het fornuis wordt geleverd met bakplaat en legrooster.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »