Numatic HRP-205 Henry Plus Eco stofzuiger - groen

€239,00 €219,00
Levertijd: Direct leverbaar

Specificaties

Afmeting (cm) 340x340x370
Artikelnummer 4000836
Gewicht exclusief verpakking (gr) 670
Merk Numatic
Kleur Zwart
Groen
Inhoud in liters 9
Geluidsniveau (db) 72
Energielabel


Uitgebreide omschrijving

  • Het verschil tussen een sledemodel en een ketelmodel: door de grote filter en de "ketelvormige behuizing" zal de motor van een stofzuiger met deze behuizing minder vermogen nodig hebben maar toch hetzelfde presteren als een stofzuiger voorzien van sledebehuizing en kleiner filter.
  • High Effiency Onestage motor 620 Watt energie verbruik wat zorgt voor een bijzonder laag energieverbruik maar behoud van hoge zuigprestaties, niet alleen op harde vloeren maar ook op hoogpolig tapijt.
  • Laag geluidsniveau, slechts 72 dB voor aangenaam stofzuigen.
  • Grote stofzuigerzakinhoud van 9 liter voor extra lang gebruik.
  • Extra lang snoer van 12.5 meter waardoor u een hoge bewegingsvrijheid heeft.
  • Handige parkeerstand en 3-delige telescopische zuigbuis van RVS.Numatic HRP-205 Henry Plus Eco stofzuiger - lavendel
Al ruim 30 jaar is Henry Plus nog steeds een graag geziene stofzuigvriend. Dankzij het ketelmodel heeft de Henry Plus stofzuiger een bijzonder laag energieverbruik van slechts 620 Watt waardoor u ook bij een bijna volle stofzak nog steeds beschikt over een hoge zuigkracht aan de zuigmond. Voor zwaardere vervuiling zoals zand etc. kunt u de turbo stand van 620 Watt inschakelen zodat u nog meer zuigkracht tot uw beschikking heeft. Het 12.5 meter lange snoer, het lage geluidsniveau en de handige parkeerstand achterop de ketel maakt het stofzuigen een aangenamere huishoudelijke klus. De HepaFlo stofzakken in combinatie met het Trytex motorfilter zorgen ervoor dat ook het fijn stof en andere vervuiling wordt vastgehouden in de ketel en niet in de motor terecht komt. Dankzij de grote stofzak inhoud van 9 liter hoeft u veel minder vaak de stofzak te vernieuwen wat stukken voordeliger is in gebruik als bij vele andere compacte stofzuiger modellen.

Ketelmodel versus sledemodel: het verschil
Veel stofzuigers zijn opgebouwd als een "sledemodel", de behuizing is dan vaak rechthoekig waarbij de voorkant in een gebogen lijn afloopt naar onderen. De stofzuigers uit de Numatic Homecare-serie kunnen gekenmerkt worden als een "ketelmodel". Een ketelmodel heeft, zoals de naam al aangeeft, een cilindervormige behuizing. Daarnaast is deze behuizing voorzien van een zeer groot filter. Voordeel is dat de motor hierdoor minder hard hoeft te draaien, in tegenstelling tot dezelfde motor met een klein filter welke is ingebouwd in een sledebehuizing. Hieruit kan geconcludeerd worden dat dezelfde motor in een ketelbehuizing, voorzien van groot filter, minder hard hoeft te draaien maar toch evengoed zal presteren als in een sledebehuizing. Daarnaast zal het stof bij een ketelbehuizing niet voor het filter gaan liggen maar netjes onderin de stofverzamelingsunit / stofzak vallen. Hierdoor zal de filter minder snel verstopt raken. Tot slot zal een lager wattage van de motor een energiebesparing opleveren wat eveneens gunstig is voor uw portemonnee.

Energielabel
Energieklasse: A

Stofuitstootklasse: C
Geluidsniveau: 72 dB
Reinigingsklasse tapijt: C
Reinigingsklasse harde vloeren: A


Kenmerken
Type: Sledestofzuiger
Vermogen: 620 Watt  
Inhoud stofreservoir: 9 liter 
Filter: Trytex motorfilter 
Filter type: HEPA 11
Stofzak type: Hepa-Flo stofzak 
Snoerlengte: 12.5 meter 
Actieradius: 16 meter 

In de doos
Numatic HRP-205 Henry Plus Eco stofzuiger - groen
Accessoire Kit-AS1 welke bestaat uit:
FloMax zuigslang 2.4 meter
Hi-Pro combi zuigmond met comfortwiel
C-Clip ten behoeve van de parkeerstand
3-delige telescopische zuigbuizenset RVS
FreeFlo harde vloeren borstel
Kleine meubelzuigmond met opschuif borstel
Plumeau
Spleetzuigmond
Gebruikershandleiding

Over Numatic
De Numatic stofzuigers worden geproduceerd in Somerset, Engeland en is de grootste stofzuigerfabrikant binnen Europa. Dagelijks worden de Numatic stofzuigers gebruikt in de huishouding door vele tevreden consumenten. Ook in de schoonmaakbranche worden de Numatic stofzuigers dagelijks ingezet waarbij een veel hogere kwaliteitsnorm wordt vereist dan bij het huishoudelijk gebruik. Wanneer u kiest voor een Numatic stofzuiger weet u dat u kiest voor duurzaamheid en betrouwbaarheid.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »