Liebherr CUfr 3311-20 001 FireRed Koelvriescombinatie 181cm

€699,00
Levertijd: 1-2 werkdagen

De Liebherr CUfr 3311 is een A++ koelvriescombinatie in de unieke kleur FireRed. Deze koelvriescombinatie biedt vele handige voordelen, waaronder hevelgrepen, LED verlichting en VarioSpace voor optimaal gebruik van de ruimte.

Aluminium stanggreep

De deurgreep is voorzien van een openingsmechanisme, wat er voor zorgt dat u de deur gemakkelijk kunt openen. Ook wanneer u kort na elkaar de deur wilt openen gaat dit gemakkelijk, dankzij de hevelfunctie. De greep drukt hierbij de deur van de kast af en heft het vacuum op, bovendien worden hierdoor de deurrubbers gespaard.

SmartFrost

Dankzij SmartFrost ontstaat er minder rijpvorming op de producten, kunt u sneller ontdooien en is het schoonmaken van de koelvriescombinatie eenvoudiger. De verdamper van de Liebherr CUfr 3311 zorgt voor een gelijkmatige koeling en een laag energieverbruik.

Snel invriezen

Met de CoolPlus functie kunt u de temperatuur in het vriesvak voor meerdere uren verlagen om daarmee levensmiddelen snel en vitaminevriendelijk in te vriezen.

GlassLine draagplateaus

De Liebherr CUfr 3311 is voorzien van de luxe GlassLine uitrusting. De draagplateaus zijn gemaakt van veiligheidsglas en zijn sterk, krasbestendig en gemakkelijk te reinigen. De plateaus kunnen in hoogte worden versteld zonder dat deze eerst moeten worden uitgenomen. Bij een deuropening van slechts 90° zijn de glasplateaus uitneembaar. Ook is er voorzien in een deelbaar glasplateau wat op elke hoogte in de koelvriecombinatie geplaatst kan worden. Dit plateau is te delen, waardoor er ruimte ontstaat voor hoge karaffen etc.

VarioSpace vriesgedeelte

Alle vriesladen en de daaronder geplaatste glasplateaus kunt u eenvoudig verwijderen. Hierdoor ontstaat VarioSpace, zodat u zelfs een hoogste ijstaart kunt bewaren.


 Hoogte
1812 mm
Breedte 550 mm
 Diepte
630 mm
Inhoud koelgedeelte 210 l
Glasplateaus 4
Inhoud vriesgedeelte 84 l
 Vriesladen
3
 Geluidsniveau (dB)
39
Totale inhoud vriesgedeelte(s) 84
Energieverbruik 210 kWh/jaar, gebaseerd op de resultaten van standaardtests gedurende 24 uur. Het feitelijke energieverbruik is afhankelijk van de manier waarop het apparaat wordt gebruikt en de plaats waar het zich bevindt.
Klimaatklasse N: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +32C° ja
Klimaatklasse ST: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +16°C en +38C° ja
Automatisch ontdooisysteem koelgedeelte ja
 Groenteladen
2
E Energieklasse A++
Totale inhoud koelgedeelte(s) 210
LED verlichting ja
Klimaatklasse SN: Dit apparaat is bedoeld voor gebruik bij een omgevingstemperatuur tussen +10°C en +32C° ja
Vriesgedeelte onder ja
 Flessenplateau (liggend)
ja
Koel-/vriescombinatie ja

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »