Dyson stofzuiger Stuborn DC33c Stofzakloos

€329,00 €299,00
Levertijd: Direct leverbaar
DC33c Stubborn

Radial Root Cyclone™ technologie. Constante zuigkracht, Hoge filtratie, Geen stofzak, 5 jaar garantie, Zeer wendbaar, Schakelbare vloerzuigmond, Borstel voor hardnekkig vuil en accessoires, Makkelijk te legen, Energie Label A, Lager geluid niveau, Goedkeuring van het Britse Allergiefonds.

Ball™ technologieDe belangrijkste onderdelen van de stofzuiger - waaronder de elektronica, de motor, het na-motorfilter en het 6,5 meter snoer - zitten binnenin de bal. Dit zorgt voor een laag zwaartepunt en extra stabiliteit. Dyson Ball™ sledestofzuigers hebben een centraal stuurmechanisme, zodat ze u goed volgen.

Hygiënisch legen van het stofreservoir
Druk op de knop om het vuil te verwijderen.

Ontworpen voor lagere geluidsniveaus
Essentiële onderdelen bevinden zich in de akoestisch gedempte bal en geluidsisolerende materialen absorberen de geluidsenergie. Dit gaat niet ten koste van de schoonmaakprestaties.

Akoestisch ontwerp
Quiet Mark toegewezen voor hoge geluidskwaliteit zonder compromis op schoonmaakprestatie.

Verwijdert allergenen, blaast schonere lucht uit
Veel andere stofzuigers bevatten inefficiënte cyclonen, zodat microscopische deeltjes als schimmelsporen en pollen in het filter terecht komen. Als de machine niet goed is afgedicht, kunnen deze allergenen en andere microscopische deeltjes weer in de omgevingslucht worden uitgeblazen.
Dyson stofzuigers bevatten de efficiëntste cyclonen en zijn volkomen luchtdicht ontworpen. Wat in de stofzuiger terecht komt, verdwijnt in het stofreservoir – niet in de kamer.

Dyson stofzuigers bevatten de efficiëntste cyclonen en zijn volkomen luchtdicht ontworpen. Wat in de stofzuiger terecht komt, verdwijnt in het stofreservoir – niet in de kamer.

Radial Root Cyclone™ technologie
Conventionele stofzuigers vertrouwen op zakken en filters om stof en vuil op te vangen. Maar tijdens het gebruik kunnen bij sommige stofzuigers met zak de kleine gaatjes in de zak verstopt raken. Sommige zakloze stofzuigers werken op een vergelijkbare wijze. Zij gebruiken voor het opvangen van stof een centraal filter, dat ook verstopt kan raken. De zuigkracht neemt daardoor af en stof en vuil blijven in uw woning achter.

De gepatenteerde cycloontechnologie van Dyson verwijdert meer vuil dan alle andere cyclonen. Bij Radial Root Cyclone™ technologie zorgen aangepaste luchtstromen voor een maximale zuigkracht. Een efficiëntere luchtstroom vermindert de turbulentie en houdt de luchtdruk op peil, zodat de binnenste cyclonen meer microscopische deeltjes kunnen verwijderen. Dankzij deze verfijningen kunnen er nog meer stof, allergenen en dierenharen uit uw huis worden verwijderd.

Nieuwe schakelbare vloerzuigmond met zuigkrachtinstelling
Kies tussen hoge zuigkracht voor de dagelijkse schoonmaak en constante zuigkracht voor zwaarbevuilde tapijten en harde vloeren.

Borstel voor hardnekkig vuil
Met stijve borstelharen om modder en ingedroogd vuil te verwijderen.

Specificaties

Energie-efficiëntieklasse A
Reinigingsklasse voor tapijt D
Reinigingsklasse voor harde vloeren A
Stofuitstootklasse A
Geluidsniveau 84 dB
Actieradius 10 m
Soort Cylinder
Soort stofopvang Zakloos
Stof capaciteit 2l
Soort buis Nvt
Kleur van het product Oranje
Soort reiniging Droog
Reinigt ondergronden Tapijt, Harde vloer
Snoerlengte 6,5m
Jaarlijks energieverbruik 27 kWu
Zuigkracht 259W
Ingangsvermogen (max) 750W
Borstel Nvt
Gebruikershandleiding Ja
Hoogte 26,2 cm
Breedte 36,8 cm
Diepte 50,7 cm
Gewicht 7,5 kg

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »