Groenland Vaatwasser Reiniger

Levertijd: Direct leverbaar

Vaatwasmachine reinigen

De meeste vaatwastabletten en -poeders kunnen de vetresten (hoe vies ook) goed aan. Toch loert ook hier het gevaar van vroegtijdige slijtage en vieze luchtjes. Het gebruik van verkeerde reinigers (bijvoorbeeld soda) werkt slijtage van de rubbers en andere vitale onderdelen van uw machine in de hand. De meeste producten zijn bovendien niet biologisch afbreekbaar en dus extra belastend voor het milieu.

Gebruiksaanwijzing vaatwasser:

  1. Reinig het filter en de sproeiarmen volgens instructie van de fabrikant.
  2. Start uw lege vaatwasser. Kies voor de heetst mogelijke temperatuur.
  3. Giet de inhoud van de fles na vijfentwintig minuten helemaal leeg op de bodem van uw vaatwasser. Doe daarna de deur weer dicht en laat het programma aflopen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Groenland machinereiniger is zeer geconcentreerd, biologisch afbreekbaar en voor professioneel gebruik.

Heeft u apparaten die veelvuldig en zwaar belast worden of die door diverse mensen bediend worden? Het is dan aan te raden de Groenland machinereiniger elke maand te gebruiken.

Elke branche heeft zijn specifieke vlekken en vuiligheid op kleding of vaat. Dit vuil gaat zich in de machine afzetten en zorgt op korte termijn voor kleine problemen; slechte wasresultaten, vieze geur, gaatjes in de kleding, vlekken op kleding, vieze geur aan de vaat, etc. Op de lange termijn ontstaan storingen aan de machines en moet er een reparateur aan te pas komen.

Goede wasresultaten, voorkoming van problemen en storingen en dus een langere levensduur van uw machine kunt u bereiken door frequent gebruik van Groenland biologisch afbreekbare machinereiniger.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »